wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Kalenderitem


JH Impuls: Too Dayz Zaterdag 08.07.2017

Zaterdag beginnen we met een straatvoetbaltoernooi met als inzet een gratis vat! Daarna gaan we verder met gratis optredens. We sluiten af met een afterparty.
Inschrijven kan via docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCRPRLny-PGfXaAa5bGdLEMspDDVEBBrHAmRKRJXKPyEtjKQ/viewform


11:00: Start voetbaltoernooi. Zorg dat je met je hele team op tijd aanwezig bent!

18:30-19:00: My Dog Is Radioactive
Energieke en melodieuze poppunk met een stevige eind jaren '90, begin 2000-vibe: dat kan je verwachten van het Leuvense My Dog Is Radioactive. Met de mosterd die de drie broers Mats (░1997), Vincent (░1999) en Jasper (░2001) Mulier haalden bij bands als blink-182, Sum 41, All Time Low en Janez Detd. maakt My Dog Is Radioactive al vier jaar lang een heerlijk eigen brouwsel van energieke muziek propvol meezingrefreinen.

Dat succesrecept bracht het trio de vorige jaren op de podia van onder ander Jospop, Marktrock Leuven, de Gentse Feesten en Vestrock (NL), waar hun aanstekelijke liveshow voor veel bezoekers de ontdekking van de dag was.

Poppunk is terug en My Dog Is Radioactive wijst de weg!

FFO: Blink 182, New Found Glory, Sum 41, All Time Low, Green Day etc."

19:30-20:30: BOROKOV
Prettig gestoord gezelschap uit de Brusselse westrand. Met veel blaasinstrumenten, mobiele gitaar, basic drumwerk en trekzak. Borokov vertolkt op onnavolgbare wijze de balkanklassiekers en zorgt gegarandeerd voor ambiance in de keet. Hoe hun optreden zal verlopen en of ze wel gebruik zullen maken van het podium, dat wordt afwachten. Reeds gezien op oa Sfinks en in de AB.

22:00-24:00: Broken Bottle Big Band
Je zou van the BBBB kunnen zeggen dat het een coverband is, maar dan heb je ze waarschijnlijk nog nooit live on stage gezien. The BBBB is de heetste partyband van het moment. Met 8 jaar ervaring en meer dan 200 optredens op de teller weet the BBBB als geen ander de lucifers liggen om een party in vuur en vlam te zetten. Naast de omnivalente en supercompetente stem van Tine zorgen de 5 (vijf!) blazers ervoor dat de partyhits beter zijn dan hun origineel.
Reggea, R&B, D&B, dubstep, hiphop, pop en zelfs platte house worden stevig gearrangeerd tot feestnummers met een gezicht. Daarbij worden de elektronische trucjes en drumcomputers vervangen door Úchte muzikanten van knap vlees en muzikaal bloed.
The BBBB is geen anonieme, veel te dure coverband maar een groep vrienden die zorgt voor een originele sound en een onvergetelijk feest, zowel op als voor het podium.

We kunnen niet leven van onze muziek, maar we leven er wel vˇˇr.

www.facebook.com/events/1877223949197542/


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina