wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 18.02.2019
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 23 februari
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 24 februari
09.30 u. Geen misviering in de parochies, alleen in Sint Pieterskerk (Leuven)

Zaterdag 2 maart
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 3 maart
09.30 u. Gebedsviering
Lector: Alex Van Eylen


FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.

OVERLEDEN
Op zaterdag 9 februari vond in onze kerk de uitvaartplechtigheid plaats van Bram Valckenaers partner van Kim Vangramberen en vader van Gitte, Ferre en Lisse. Hij werd geboren te Leuven op 20 februari 1978 en geheel onverwacht heengegaan op 3 februari. Wij bieden onze Christelijke deelneming aan de zwaar beproefde familie vanwege de ganse parochiegemeenschap.

OVERLEDEN
Op dinsdag 5 februari vond in onze kerk de uitvaartplechtigheid plaats van Leona Court weduwe van Willy Blavier. Zij werd geboren te Wilderen op 21 maart1927 en overleed in het WZC Demerhof te Aarschot op 29 januari gesterkt door het ziekensacrament. Wij bieden onze Christelijke deelneming aan vanwege de ganse parochiegemeenschap.


AGENDA


SCHOOLFUIF - DE TWIJG
Zaterdag 23 februari is er een Schoolfuif in de Twijg. In de namiddag vanaf 15.30u tot 20.00u wordt er begonnen met een kleuter- en een kinderfuif. 's Avonds worden de ouders, oud-leerlingen en leerkrachten uitgenodigd om de beentjes te strekken. Het begint dan om 21.00u. Inkom is 3 euro maar tussen 21 en 22 uur kom je er gratis in! De line up bestaat uit verschillende DJ's: DJ P Stizzy, Hollywood Humperz, DJ Bodywarmer en DJ G-Daan. Dansen maar!

ERFGOEDKRING VAN WICKMALE TOT WIJGMAAL
Op 17 februari 2019 zal het 85 jaar geleden zijn dat Z.M. Koning Albert 1 overleden is
In dat kader organiseert de stad Leuven deze tentoonstelling van 18 februari tem 03 maart 2019
in samenwerking met de Meteorologische Wing van Defensie (Rudi Marteau) en de VZW Koninklijke Verbroedering van de Rijdende Artillerie KVRA-FRACh. U kan deze tentoonstelling gratis bezoeken in de wandelzaal van het Stadhuis (Grote Markt 9). De tentoonstelling is elke dag toegankelijk van 14.00u tot 17.00u.

ARCHIEFBRUNCH
Het Stadsarchief Leuven nodigt u uit op de eerste archiefbrunch van 2019. Er werd voor dit jaar geopteerd om de lezingen inhoudelijk te wijden aan de Leuvense deelgemeenten. Zo komt Wijgmaal als eerste aan de beurt onder de titel 'Wijgmaal, dat is Remy. Remy, dat is Wijgmaal'. Daarenboven zal deze lezing doorgaan in het 'Meeting Center' van de Groep Ons, op de voormalige Remy-site. Herman Verbruggen, Wijgmalenaar in hart en ziel, zal er de geschiedenis van Wijgmaal toelichten. Om deel te nemen aan de archiefbrunch dient u zich in te schrijven voor 28 februari 2019. U zendt hiertoe een mail naar archief@leuven.be. De betaling van de deelnameprijs van 25 Euro kan ter plaatse gebeuren voor de start van de brunch. Van harte welkom!opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina