Parochienieuws
Uitgave: 11.08.2017
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 12 augustus
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 13 augustus
09.30 u. Eucharistieviering
Voorganger: Dominique Vandebergh
Lector: Greet Vissenaekens

Dinsdag 15 augustus
09.30 u. Eucharistieviering OLV Hemelvaart. Mis voor Marcel Vanvaeck - Jeanne Vannerum, voor de Familie Gordts - Van Immus - Van Steen.
Voorganger: Dirk De Vis

Zaterdag 19 augustus
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 20 augustus
09.30 u. Eucharistieviering
Voorganger: Dominique Vandebergh
Lector: Robrecht Vanhuysse


FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

PAROCHIESECRETARIAAT
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten ivm inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u . De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de federatie, namelijk mevr. Nelly Mestdagh. Haar kan men gerust bellen op het nummer 016/445132 of op 0472 60 41 83.

OVERLEDEN
De Heer Peter Costers overleed op 18 juli 2017 in het H. Hartziekenhuis te Leuven. Hij werd geboren te Leuven op 2 december 1968. Zijn uitvaartplechtigheid vond plaats in onze kerk op dinsdag 25 juli , gevolgd door een asverspreiding op de begraafplaats te Wijgmaal. Vanwege de parochiegemeenschap bieden wij de familie onze Christelijke deelneming aan.AGENDA

PAROCHIEPLOEG VERGADERING
Op donderdag 17 augustus om 14u is er Parochieploeg vergadering in de pastorie.

VERKOOP CD VOOR GOED DOEL
Diane Caes organiseert een persmoment op 18 augustus om 19 uur in het café/brasserie "t Werrek" (St. Hadrianusstraat te Wijgmaal) in aanwezigheid van verschillende schepenen (schepen van Cultuur Denise Vandevoort, Schepen van feestelijkheden Dirk Vansina,…), gemeenteraadsleden. Hier doet ze de voorstelling van haar nieuwe CD, volledig zelf ingezongen covers - heel bekende standards - waarvan de verkoopopbrengsten naar een goed doel zullen gaan, zijnde Pallium, een VZW die vooral vrijwilligers voor palliatieve zorgen opleidt en ook in hetzelfde huis zit als Panal waar het in nauwe samenwerking mee is. De CD kan gekocht worden voor 10 euro, verkrijgbaar voor/na een misviering in de Sint Hadrianus kerk van Wijgmaal. Er zullen ook vrijwilligers zich inzetten om u en anderen warm te maken er ééntje te kopen. Andere verkooppunten zullen binnenkort nog worden toegevoegd en ook meegedeeld in dit blad. De actie zal minimum 3 maanden lopen en aflopen op Kerstmis!

BENEFIET CONCERT
We melden u al dat er volgend jaar terug een benefietconcert "Music for KIDS" is in onze St Hadrianus kerk. Noteer alvast 22 april 2018 om 13u30 waar u - nu al bevestigd - terug sopraan Noémie Schellens en bartion Kobe Baeyens zal kunnen horen. Zij hebben zich bij elke editie al belangeloos ingezet om via hun schitterende optredens van hoogstaand niveau u de allerbeste muziekervaring te geven. In zijn vijfde editie zal het kind centraal staan omdat de opbrengsten zullen gaan naar het onderzoek voor kinderen met een immuniteitsprobleem. Prof. Isabelle Meyts van Gasthuisberg Leuven is deze context de centrale persoon door haar inzet en volharding en liefde voor haar vak . Om naar uit te kijken! We komen hier later met meer informatie nog op terug.© 2001 - 2017 wijgmaal.be

deze pagina werd afgedrukt vanop http://wijgmaal.be/printing.php/www/pnews/pnews/pnews/