wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Laatste berichten

Ziezo Wijgmaal, de sneeuwklassen zitten er weer op. Moe maar voldaan zijn we deze morgen van de trein gestapt. Het was een rustige nacht en de kinderen hebben goed geslapen. Rond half negen konden ze dan vallen in de armen van mama, papa, oma, opa, ....

Het was fantastisch .... we hebben genoten, nu rusten en misschien tot volgend jaar!

Juf Katrin
reageer | 07.02.2004

17u12:
Hallo allemaal,

Onze voorlaatste skidag zit er bijna op. Het was vandaag weer een fantastische dag, met veel zon en een warmte waarvan we alleen maar hadden kunnen dromen.
Deze voormiddag hebben we het wat rustig gehouden: eerst bekijken van alle berichtjes op het forum (en dat zijn er al heel wat, bedankt), nadien zijn we ons dansje nog eens gaan oefenen, voor de dankavond van vanavond. Swingen geblazen dus.
Nadien hebben we voor de laatste maal genoten van de bergen sneeuw aan het hotel, de glijbanen werden langer en langer, de jumps hoger en hoger ...

Deze middag werd het dan eten op z'n chinees, alleen de stokjes ontbraken nog ;)
Rond half twee hebben we dan voor de voorlaatste keer onze skilatten aangetrokken en weg waren ze.

Gisteren en vandaag ben ik alle onze kinderen gevolgd op hun tocht op de latten door de sneeuw. Ik ben er dan ook in geslaagd om heel wat foto's te nemen. Nog even wachten dus ...

Maar wat ik jullie al wel kan vertellen is het volgende. De kinderen skiŽn zeer goed en zeer vlot. Van beginners tot gevorderden, ze komen allemaal moeiteloos de berg af. Als dat niet knap is.
Maar goed, teveel kan ik jullie ook niet vertellen hŤ, dat zullen de kinderen zelf wel doen.
Vanavond gaan we nog eens goed feesten en zaterdag zijn we dan weer in het land.

Nog vele sneeuwige groetjes,
juf Katrin
reageer | 05.02.2004

# 21u48:
Het blijft hier zomeren. We genieten ervan met volle teugen. Elke dag zit eivol : wandelen, skiŽn, dagboek schrijven, zangstonde en op dit moment is het volop plezier in de kapel (jawel !). Een verbroederingsfuif samen met kinderen uit andere scholen.

Al dat genieten spreekt stilaan de krachten aan, maar we willen niets missen. We zullen thuis wel uitrusten. Onze tijd wordt hier kort. Morgenavond feestmaaltijd en dankavond. Overmorgen valiezen pakken. Nadien gaan we skiŽn en worden de skibrevetten uitgedeeld. Iedereen geslaagd met brio, een documentje om in te kaderen. Het zal steeds herinneringen oproepen aan een onvergetelijk tof, mooi, sfeer- en ambiancevolle Leysin.

Verslag : Willy

# 11u39:
Hallo Wijgmaal,

Zoals jullie al hebben kunnen zien, is er ondertussen een forum geopend voor leuke berichtjes van jullie schattebollen. De kinderen hebben zonet ook hun tekstje erop kunnen zetten, hopelijk genieten jullie er een beetje van.

Vandaag zijn we op uitstap geweest naar de ijspiste in Leysin en zodadelijk gaan we genieten van een stevig middagmaal. Natuuraardappelen met kippeworst en appelmoes. Want nadien is het skiŽn geblazen in de heerlijk zon.

groetjes en tot zaterdag
juf Katrin
reageer | 04.02.2004

archief logarchief
6 berichten

opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina