wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Week van de Vrijwilliger

In de jaarlijkse Week van de Vrijwilliger (4 tot en met 12 maart) zet Oxfam-Wereldwinkel Wijgmaal zijn vrijwilligers in de kijker.

Oxfam-Wereldwinkels is een democratische vrijwilligersbeweging die door haar strijd voor een rechtvaardige wereldhandel opkomt voor ieders recht op een menswaardig leven. Meer dan 7000 vrijwilligers werken mee om deze missie te realiseren.

De vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkel Wijgmaal dragen hun steentje bij. Ze verkopen producten van eerlijke handel, waarvoor de producenten in het Zuiden een eerlijke prijs kregen. In de Oxfam-Wereldwinkel kan iedereen terecht voor informatie over de scheve Noord-Zuidverhouding. Op school of bij verenigingen geven de vrijwilligers van Oxfam-Wereldwinkels uitleg over eerlijke handel. Zij vormen de ruggegraat van campagnes rond wereldhandel en ander maatschappelijke thema?s. Via diverse acties voeren ze druk uit op politici en bedrijven om de wereldhandel rechtvaardiger te laten verlopen.

Daarom wil Oxfam-Wereldwinkel Wijgmaal zijn vrijwilligers tijdens deze week in de watten leggen. Kom dus deze week zeker eens een kijkje nemen in de winkel.

Informatie over Oxfam-Wereldwinkels: www.oww.be of 09/218.88.99.

Ge´nteresseerden om als vrijwilliger mee te werken in onze Oxfam-Wereldwinkel Wijgmaal, kunnen contact opnemen met onze onthaal verantwoordelijke Muriel Hulpiau via telefoon (016/ 44 55 38) of mail (murielhulpiau@hotmail.com) of kom gewoon langs tijdens de openingsuren :

Oxfam Wereldwinkel Wijgmaal
Gebr. Tassetstraat 91
3018 Wijgmaal
telefoon 016/ 44 03 25

maandag 9-11u, woensdag 13u30-16u, vrijdag 9-11u en 17-19u, zaterdag 13u30-17u.

24.02.2006


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina