wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Kunstroute Leuven

Van zondag 29 april tot en met dinsdag 1 mei 2007 vindt de tweede editie plaats van ?Kunstroute-Leuven?. Drie dagen lang zetten 40 Leuvense kunstenaars uit verschillende beeldende disciplines hun atelier voor u open. De editie van 2006 was een enorm succes. Met zeventien nieuwkomers wordt het aanbod nˇg boeiender en gevarieerder.
Kunstroute-Leuven biedt je een unieke kans om de werkomgeving van kunstenaars te verkennen. Ontdek hun creaties, inspiratiebronnen, technieken, sfeer en werkproces. En aarzel vooral niet om vragen te stellen: het gaat in de eerste plaats om een ontmoeting tussen kunstenaar en publiek.
Aan de hand van een rijk ge´llustreerd plan kan je een route uitstippelen langs de ateliers van je keuze. Je bezoekt zoveel kunstenaars als je maar wil in de volgorde die jou het beste uitkomt. Laat je inspireren, kijk en geniet. En wie weet misschien neem je wel het kunstwerk van je dromen mee naar huis!
De gedrukte folder met rijk ge´llustreerde kaart kan je gratis verkrijgen bij alle deelnemende kunstenaars, bij In&Uit Leuven en op de belangrijkste culturele locaties in Leuven (vanaf begin april).
Het plan, adressen en foto?s staan ook op www.kunstroute-leuven.be

De toegang is gratis. De ateliers zijn open van 10 tot 18 uur.

In Wijgmaal kan je kunstenaars zoals Dirk Buseyne, Geert De Smet, Joost & Katelijne Laroy bezoeken.

30.03.2007


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina