wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Gek Geknetter: Benefiet t.v.v. heropbouw na schoolbrand

?Gek Geknetter? is een knettergekke mix van muziek, zang, dans, sport, beweging en gezellig samenzijn in de Vrije Basisschool De Twijg op zondag 22 april 2007, ten voordele van de heropbouw na de schoolbrand.

Op de affiche van dit evenement prijken bekende en minder bekende namen vrolijk naast elkaar.
Fatty K, Belgisch kampioen beatboxen, brengt het publiek ongetwijfeld op temperatuur. Wat deze jongeman doet met zijn stem hou je niet voor mogelijk. Wakka Wakka, een live-band die groot en klein animeert met populaire kinderhits, krijgt voor z?n concert assistentie van kinderen uit de verschillende scholen van de scholengemeenschap Wijgmaal. Singer/songwriter Annelies Tanghe brengt zowel eigen werk uit haar recente CD als covers waarmee ze de gevoelige snaar weet te bespelen.
De acrogymploeg van Turnkring Pro Patria Wijgmaal verbaast opnieuw met een wervelende choreografische evenwichtsoefening waarmee de ploeg deelneemt aan de Gymnaestrada 2007 in Oostenrijk. Wie wil, kan zich helemaal uitleven tijdens een workshop breakdance van Rafaga de Viento Breakdance Crew. De Ridders van Horst trakteren je op een demo zwaardvechten. Hun vrouwen en kinderen pakken uit met Middeleeuwse dansen en nodigen de liefhebbers uit om mee te doen.

Gek Geknetter wordt aan elkaar gepraat door Meester Wim. Stan Van Samang animeert een ongetwijfeld onvergetelijke editie van ?Schijt Je Rijk?. En koning Rob Vanoudenhoven heeft beloofd dat hij zijn onderdanen even komt groeten.

Francesca Vanthielen komt bovendien van 14 tot 17 uur overheerlijke, verse pannenkoeken bakken!

Wielerfanaten kunnen de Amstel Gold Race live volgen op groot scherm. Doorlopend is er randanimatie voorzien: verkoop van handgemaakte broches, rommelmarkt, schminkstand?

Wanneer? Zondag 22 april 2007 van 13 tot 19 uur
Waar? Vrije Basisschool De Twijg, Ursulinenstraat 1, 3018 Wijgmaal.
Toegang? Gratis
Organisatie? ?Ouderraad De Twijg? in samenwerking met ?VBS De Twijg vzw?.
Info? Ives Van Haute, 0497/39 97 88 of mail naar contact.ouderraad.DeTwijg@advalvas.be

Bekijk de affiche

08.04.2007


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina