wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Tweede fase van Campus Remy al volzet

De tweede fase van de Campus Remy in Wijgmaal, goed voor ongeveer 2.500 vierkante meter aan kantoorruimte, is volzet. Een architectenbureau en een ingenieurskantoor nemen er hun intrek.

Remy II is de opvolger van de campus waar al sinds enkele jaren bedrijven zoals Dr.Oetker, het provinciebedrijf Vera en KVLV actief zijn. Het is het vierde nieuwe gebouw dat op de site wordt opgetrokken. Vastgoedmakelaar Aximas heeft nu een overeenkomst onderhandeld met Stabo Ingenieurs en het architectenbureau AR-TE, die met elkaar geassocieerd zijn, voor een periode van negen jaar. Omdat de bedrijven iets minder ruimte nodig hadden dan de ongeveer drieduizend vierkante meter die aanvankelijk aangeboden werd, wordt de tweede fase van Remy ongeveer vierhonderd vierkante meter kleiner.

Geen leegstand

Het nieuwe gebouw, waarvan al een aannemer is aangesteld, komt haaks te staan op de bekend Remytoren aan de Leuvense Vaart. Het gebouw krijgt een eigen hoofdingang en parking. In de huidige campus Remy is sinds de bouw ervan zelden tot nooit leegstand geweest. Wel is er op dit moment nog een verdieping van goed negenhonderd vierkante meter te huur of te koop. De verdieping kan wel opgesplitst worden in verschillende delen.

(bron: Nieuwsblad)

05.09.2010


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina