wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Omleiding door wegenwerken aan de Wakkerzeelsebaan

Wie de Wijgmaalsesteenweg / Wakkerzeelsebaan gebruikt om naar Leuven te rijden zal lange tijd moeten omrijden door grootschalige riolerings-, wegenis- en omgevingswerken. De werken gaan vandaag, maandag 14 januari van start.

De werken situeren zicht aan de de Wakkerzeelsebaan in Wijgmaal tussen de brug over de Vaart en de grens met Wakkerzeel.

In een eerste fase zal er gewerkt worden tussen de Puttebosstraat (grens Wakkerzeel - Wijgmaal) en de Torenstraat in Wijgmaal.

De Puttebosstraat en de Hambosstraat (Wijgmaal) worden éénrichting, komende van Wakkerzeel. Het stuk van de Hambosstraat tussen de Puttebosstraat en de Waterstraat blijft wel in beide richtingen toegankelijk.

Verkeer tussen Wijgmaal en Wakkerzeel wordt omgeleid langs Rotselaar (Baron Descampslaan, Rotselaarsesteenweg, Vijfde Liniestraat, Provinciesteenweg).

Om sluipverkeer tegen te gaan, zullen de Walenstraat en de Wilgen enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer. In Rotselaar geldt dit voor de Walenstraat en de Vrijheidsstraat.

(bron: Nieuwsblad)

14.01.2013


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina