wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Inschrijvingen Eerste Communie Wijgmaal

Op zaterdag 10 mei 2014 doen de kinderen die begin september 2013 het tweede leerjaar zijn gestart hun Eerste Communie in de parochie Wijgmaal.
De kinderen die in de Basisschool De Twijg school lopen hebben reeds een uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven. Reeds vele kinderen en ouders gingen op deze uitnodiging in. De kinderen die via dit kanaal zijn ingeschreven dienen op dit bericht dus niet de reageren.
Misschien zijn er kinderen die in Wijgmaal wonen maar die naar een andere school gaan in het dorp, of in een andere gemeente onderwijs volgen in het tweede leerjaar. Ook deze kinderen willen wij uitnodigen om hun Eerste Communie te doen in Wijgmaal.
De ouders van deze kinderen kunnen voor 01 november 2013 contact opnemen met de parochie, zodat ze een inschrijvingsformulier kunnen ontvangen en zich kunnen informeren omtrent de werkmethode die gevolgd zal worden, hoe ze het werkboekje 'Met Juul in de wolken' kunnen ontvangen, enz. Voor alle informatie hieromtrent kunnen zij terecht op het parochiesecretariaat op dinsdagvoormiddag tussen 10 en 11 uur, of telefonisch contact opnemen met de parochie op het telefoonnummer 016 44 41 23.

05.10.2013


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina