wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Dichten van putten Hambosstraat

In opvolging van de buurtvergadering van oktober, wil ik jullie graag mee op de hoogte houden van wat er ondertussen nog is gebeurd rond deze straat. Ik sprak verschillende keren met schepen Robbeets over de slechte staat van het wegdek van de Hambosstraat. Hieruit werd duidelijk dat een totale renovatie van de straat nog op zich zal laten wachten. Ik vind dat erg spijtig. Positief is dat de strooidienst deze winter heeft gestrooid op de helling naar de vaartdijk en dat de struiken op de vaartdijk werden ingesnoeid. Die vragen heb ik doorgegeven en daar zijn de stadsdiensten wel op ingegaan.

Ik kreeg ondertussen de vraag van een buurtbewoonster om de putten die er nu veelvuldig zijn in het wegdek toch al op een voorlopige wijze te dichten. Schepen Robbeets heeft daarop geantwoord dat dat kan, maar dat de weersomstandigheden en temperaturen dat nu niet toelaten. Vanaf april zullen de ergste putten worden aangepakt.
Als je een officiŽle melding aan de stad wil doen van putten in de weg of andere problemen kan je dat als inwoner doen via www.leuven.be/e-loket/meldingskaart/. Op die manier word je normaal gezien automatisch op de hoogte gebracht van de aanpak van het probleem.


(bron: www.hildevanwichelen.be )

09.03.2015


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina