wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


BV's bouwen feestje in 't Werrek

Klein feestje gisteren in Wijgmaal, want de Leuvense deelgemeente kreeg de sterren van VTM-programma 'Liefde voor Muziek' op bezoek. Stan Van Samang had zijn collega's uitgenodigd om in zijn stamcafé 't Werrek samen naar een aflevering te kijken op televisie. "Het werd een bijzonder leuk feestje. Niet alleen in mijn stamcafé, maar ook op de kermis", aldus Stan Van Samang, die zelf in Wijgmaal woont.

VTM-programma 'Liefde voor Muziek' brengt heel wat muzikale verrassingen, maar voor de deelnemende BV's is de muzikale show een mooie gelegenheid om de vriendschapsbanden aan te halen. Kate Ryan, Slongs Dievanongs, Tom Helsen, Christoff, Guy Swinnen en Stan Van Samang hadden immers afgesproken om elkaar om de beurt uit te nodigen om samen naar de aflevering te kijken. Deze week was het dus de beurt aan Wijgmaalnaar Stan Van Samang.


"Toen de reeks begon, spraken we in Spanje af om elke keer samen naar de aflevering te kijken. We zijn al bij Guy in Diest gaan kijken en ook in het stamcafé van Christoff keken we samen naar een aflevering. Tom Helsen nodigde ons dan weer thuis uit", legt Van Samang uit.

Een aangename verrassing voor cafébaas Arne Mortelmans, die getuige was van een bijzonder amusante avond. "Stan is hier al vele jaren vaste klant. Voor de klanten was het uiteraard ook een bijzondere avond. Ze beleefden een plezante avond tussen de sterren van 'Liefde voor Muziek'. Uiteraard werd er ook gezongen in het café. En toen Stan 'No Surrender' van Bruce Springsteen zong in de aflevering barstte er spontaan een applaus uit", gaat Arne verder.

Uiteraard wilden de klanten op de foto met de sterren van het VTM-programma. "Voor een keer was Stan niet de populairste van het café", zegt cafébaas Arne. "De meeste klanten wilden op de foto met Christoff. Tom Helsen was trouwens bijzonder vroeg hier en had nog niet gegeten. Ik ben dan maar snel een halve kip gaan halen op de markt en heb er patatjes bij gebakken. Alweer een avond om nooit te vergeten in café 't Werrek."

Tenslotte nam Van Samang zijn bezoekers nog mee naar de kermis. "Ook dat was een succes!", aldus de lokale held." Onder meer Christoff en Guy Swinnen sprongen in een botsauto en gingen de strijd aan met Kate Ryan en Slongs Dievanongs. Van een uitgesproken winnaar was geen sprake, maar het ritje op de botsauto's was de kroon op een geslaagde avond.

(bron: HLN.be)

05.05.2015


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina