wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Standplaats Cambio autodelen binnenkort in Wijgmaal en Wilsele

Cambio autodelen kent in Vlaanderen en in Leuven al heel wat gebruikers. In Leuven zijn er op dit moment 14 standplaatsen, maar deze standplaatsen situeren zich allemaal in de buurt van het stadscentrum, in Kessel-Lo en in Heverlee. Goed nieuws nu voor de geïnteresseerden uit Wijgmaal of Wilsele: waarschijnlijk vanaf september komt er een Cambio autostandplaats in Wilsele en eentje in Wijgmaal aan het station.

Wie lid is van Cambio kan na reservatie een auto afhalen op een vaste autostandplaats en tegen een redelijke kilometervergoeding de wagen gebruiken. Dit is een goed systeem voor wie niet vaak een auto nodig heeft en op die manier de kosten van de aankoop en het onderhoud van een auto kan uitsparen.

Voor wie meer info wil over het systeem van Cambio autodelen vindt er op woensdag 8 juli om 19.00 uur (aanmelden kan vanaf 15' voor aanvang - de deuren sluiten stipt bij aanvang van de sessie!) een infosessie van Cambio plaats in Leuven waarop je van harte (en natuurlijk geheel vrijblijvend) welkom bent. Zit je nog met een aantal vragen, kom dan gerust even af. Het volstaat vooraf een seintje te geven op het nummer 09 242 32 17 of via vlaanderen@cambio.be, met vermelding van datum en stad en een telefoonnr - bij voorkeur gsm - waarop wij je kunnen bereiken.

Meer info: www.cambio.be

Wat is cambio autodelen?

Een auto waar en wanneer jij dat wil. Jij rijdt, cambio doet de rest. Cambio autodelen is de ideale oplossing voor wie weinig rijdt.

Een auto wanneer je wil!
Je cambio-kaart geeft je toegang tot onze cambio-wagens. Die kan je gebruiken wanneer en voor zolang jij dat wil : frequent of slechts sporadisch … voor één uur, enkele uren, een dag of langer. Aan jou de keus. Je betaalt enkel als je een cambio-auto gebruikt, niet als hij stilstaat!

Bij jou in de buurt!
Cambio gebruik je ook waar je wil. Verschillende types wagens (van kleine stadswagens tot grote bestelwagens) staan voor jou klaar … in jouw buurt, maar ook elders in België. Van familiebezoek tot kleine verhuis … de gepaste auto staat voor je klaar. Ontdek ons aanbod aan wagens en standplaatsen elders op deze site.

Jij rijdt, cambio doet de rest!
Cambio autodelen verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt. Onderhoud, herstellingen, verzekering … wij nemen alles voor onze rekening.

Gedaan met zoeken naar parkeerplaats
Elke cambio-wagen heeft een gereserveerde standplaats. Je haalt de wagen af op deze plek en zet hem op diezelfde standplaats terug bij het einde van je rit. Klaar voor de volgende gebruiker. Zoeken naar een parkeerplaatsje in de buurt behoort tot het verleden(bron: www.hildevanwichelen.be )

27.05.2015


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina