wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


OHL3018 onderneemt ludieke acties tegen negativisme rond club

"De laatste seizoenen is er heel wat te doen geweest over het sportieve, maar ook over het bestuurlijke aspect van OHL. Daar willen wij nu een eind aan maken", vertelt Benjamin Hartiel, PR-verantwoordelijke van supportersclub OHL 3018.

De resultaten waren vorig seizoen in tweede klasse niet altijd even denderend. De teleurstelling van de degradatie uit eerste nationale, de ticketprijzen in tweede die naar mening van een deel van de aanhang te duur waren, de slechte resultaten na de gewonnen eerste periode en bovenal de vetes binnen het clubbestuur zorgden voor de nodige wrevel bij de fanatieke OHL-aanhang. "Dat is inderdaad zo, maar daar willen wij ons nu graag van distantiëren. In maart was er veel vraag naar tifo's omdat er veel supporters van mening waren dat CEO Paul Van Der Schueren moest opstappen. Toen hebben wij een ludieke actie gehouden door pijlen te maken om zo de spelers de weg naar doel te wijzen. Wij willen de club op een ludieke manier helpen, want dat is waar supporteren om draait. OHL 3018 wil er ook zijn voor haar leden: wij willen altijd voor een busverplaatsing zorgen en op onze ledendagen gaan wij de leden verwennen met onder meer goedkope hotdogs en andere acties. Al zijn wij nog steeds op zoek naar lokale sponsors voor op onze kledij en onze website: www.ohl3018.be. Ook materiaal is steeds welkom", klinkt het bij Hartiel. OHL 3018 is een verwijzing naar de postcode van Wijgmaal, de plaats waar het merendeel van de leden woont. Zij komen samen in clublokaal café 't Werrek in Wijgmaal. De supportersvereniging bestaat sinds mei 2014 en heeft ondertussen ongeveer vijftig leden. Het bestuur van de supportersvereniging liet onlangs nog nieuwe sjaals drukken, speciaal voor OHL 3018.

Fandag in Heverlee

Volgende week zaterdag begint OHL aan de reguliere competitie met een uitwedstrijd tegen het Racing Genk van Peter Maes. Voor die wedstrijd staan er voorlopig nog geen acties gepland bij de supportersvereniging.

"Dat moeten we nog eens bekijken, maar voorlopig gaat onze aandacht uit naar de fandag van zaterdag in Oud-Heverlee. Daar zullen wij staan met spaghetti en cupcakes voor de kids. Ook onze sjaals zullen daar te koop zijn. Wanneer er dan wel acties zullen zijn? Tegen KV Mechelen hebben we alleszins al een actie gepland, maar dat moet voorlopig nog geheim blijven", klinkt het geheimzinnig.

(bron: HLN.be)

15.07.2015


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina