wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Wonderland in Wijgmaal

Een keer per maand strijkt Wonderland neer in een Vlaamse huiskamer. Op woensdagavond 2 september in het Vlaams-Brabantse Wijgmaal, bij Leuven. O ja, we brengen Isbells mee!

Woensdagavond 2 september verhuist Annelies Moons met haar hele hebben en houden naar een gezellige huiskamer in Wijgmaal. Op een boogscheut van Leuven, in het Dijleland, aan het kanaal dat naar Mechelen leidt.

Haar hebben en houden, dat is alles wat in een muziekprogramma dat Wonderland heet thuishoort: veel songs, af en toe een goed gesprek n live muziek. Op 11 september verschijnt "Billy", het derde album van Isbells. De band rond Gatan Vandewoude geeft exclusief een voorsmaakje en grijpt ook terug naar ouder en bekender werk.

Bovendien neust Annelies rond in de muzikale smaak van de gastheer, gastvrouw en hun genodigden op zoek naar sterke songs en verrassende verhalen.

Wonderland in jouw huiskamer? Dat kan. Maar wel pas volgende maand. Dan nemen we weer een andere naam uit de muziekwereld mee op pad. Nog even geduld...

www.radio1.be/programmas/wonderland/wonderland-wijgmaal

(bron: Radio1)

01.09.2015


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina