wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Cohousingproject in Wijgmaal?

Krijgt Wijgmaal binnenkort ook haar eigen cohousingproject? In Leuven zijn er al 2 andere projecten op stapel, Wijgmaal zou wel eens het 3de project kunnen worden van de groep Cohousingprojects. Het project zou zich situeren op de site waar nu de feestzaal Ter Wichmaele staat , dus in het binnengebied tussen de Baron Descampslaan, de Nieuwstraat en de Gebroeders Tassetstraat. Op 18 februari is er een eerste infoavond.

In de zoektocht naar geschikte cohousing sites in het Leuvense, vond cohousingsprojects niet alleen sites in de stad namelijk Botanico & De Sijs, maar vonden ze ook een heel geschikte site in Wijgmaal. Sinds begin 2016 heeft Cohousing Wijgmaal een optie op een mooie site vlakbij het station. De groep bestaat momenteel uit een 5-tal gezinnen, maar begint nu met de verdere werving via een reeks infosessies.

Binnenkort lanceren ze ook een architectuurwedstrijd om het ontwerpteam te selecteren. Samen met de groeiende cohousersgroep plannen ze dan een bouwaanvraag indienen voor eind 2016.

Wil je graag meer weten of eventueel deelnemen aan dit cohousingproject?
Er is een eerste infoavond voorzien op donderdag 18 februari om 20u in feestzaal Ter Wichmaele aan de baron Descampslaan 44 in Wijgmaal.

Wil je inschrijven voor deze infoavond of op de hoogte gehouden worden van bijeenkomsten met deze initiatiefgroep, laat je gegevens dan achter op het interesseformulier dat je vindt op de website www.cohousingprojects.be

Meer info bij: federico@cohousingprojects.be - 09 278 08 43

(bron: www.hildevanwichelen.be )

04.02.2016


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina