wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Alle bewoners zijn ingehuisd in WZC Wijgmaalbroek

Sinds het WZC Wijgmaalbroek is geopend op 26 april verliep de verhuis van de bewoners uit het OCMW rusthuis Remy In Leuven in groepjes. Sinds 28 juni zijn alle 115 verwachte bewoners van het WZC ingehuisd. Onder de bewoners zijn er 47 dementerende bejaarden, die gehuisvest zijn op een aparte, gesloten afdeling.

Naast het WZC is er een tweede gebouw met 26 assistentiewoningen. Van deze assistentiewoningen zijn er al 7 bewoond. 15 assistentiewoningen zijn al verhuurd, maar de bewoners verhuizen pas in de zomervakantie. Er zijn op dit moment dus nog 4 assistentiewoningen die gehuurd kunnen worden.

Ook het gebouw van het WZC raakt stillaan volledig afgewerkt met een mooi resultaat. Door de natte ondergrond is de buitenaanleg nog niet kunnen gebeuren, maar zodra het mogelijk is wordt ook de tuin aangelegd.

Wie op zoek is naar een job, kan nog altijd solliciteren. Er zijn nog een aantal vacatures open. Ook jobstudenten die willen werken in de vakantie zijn welkom. Je kan de directie hierover contacteren via directie@wijgmaalbroek.be
(bron: www.hildevanwichelen.be )

06.07.2016


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina