wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Huiskamerfestival DoReMy geeft Wijgmaals talent een podium

DoReMy is een initiatief van enkele Wijgmaalse vrienden die Wijgmaals muzikaal talent een podium wil geven. Door de concerten te laten plaatsvinden in Wijgmaalse huiskamers willen we zo veel mogelijk buurtbewoners met elkaar in contact brengen. We zorgen voor verbinding via de muziek.

We bieden een breed palet van muzikaal talent aan. Naast de jonge honden The Herfsts (getekend bij Live Nation - Stubru), bieden we ook het podium aan lokaal raptalent Baz en de hiphopgroep Phillibustas. Met stadsopraan NoŽmie Schellens en Kobe Baeyens, maar evengoed met pianist Martin Valcke komen ook de liefhebbers van klassieke muziek aan hun trekken. Nederlandstalige muziek wordt geboden door Frimout en Zeester. We hebben ook oog voor opkomend talent met de 15jarige Luka. We sluiten af met het komisch muzikaal-cabaret duo Beersmans / Monserez. Zij sleutelen momenteel aan hun nieuwe show. Wie weet krijg je de eerste vruchten van hun nieuw repertoire op DoReMy te zien.

Op 11 september 2016 zetten heel wat bewoners van Wijgmaal hun huiskamer open voor Wijgmaals talent. Met het huiskamerfestival willen ze de verbondenheid in Wijgmaal versterken en een podium geven aan de vele Wijgmaalse artiesten. We stonden zelf versteld van de muzikale rijkdom in onze gemeente. Die lokale weelde willen we met dit buurtinitiatief graag in de verf zetten. Uiteraard zijn ook bezoekers van buiten Wijgmaal meer dan welkom.

WANNEER?

DoReMy vindt plaats op zondag 11 september vanaf 14 uur en eindigt met een slotevent om 18 uur. Als bezoeker kan je - indien gewenst - maximaal 5 optredens bijwonen.
De huiskamers liggen op wandelafstand van elkaar. De inkom bedraagt 3 euro per persoon per concert. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen.

WAAR?

Alle artiesten spelen in Wijgmaalse huiskamers. Het volledige overzicht van alle huiskamers vind je op www.do-remy.be

(bron: www.hildevanwichelen.be )

02.09.2016


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina