wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


The Lighthouse schittert op Wijgmaalse Feesten

De 15e editie van de Wijgmaalse Feesten kon rekenen op welgezinde weergoden en bijgevolg kwam er veel volk opdagen voor het goed gevulde programma. De organisatie pakte voor de feesteditie overigens uit met een extra festivaldag op vrijdag.

"We begonnen inderdaad een dagje vroeger met optredens van lokaal talent, uiteraard om onze feesteditie extra in de verf te zetten", zegt Gie Van den Bulcke van Knalselder vzw.

Op de affiche onder meer singer-songwriter Yuri die een thuiswedstrijd speelde gevolgd door The Backup Plan en Phil T Lizzy.

De vaste afspraak bleef echter de traditionele zaterdag met veel sport en muziek op het programma. Zo was er naar goede gewoonte de dorpelingenkoers en voor het eerst ook het Wijgmaals kampioenschap 'treegrae', of ook een wedstrijd waarin het de bedoeling was om op een fiets een zo kort mogelijke afstand af te leggen. Muzikaal was vooral de Rotselaarse band The Lighthouse de publiekstrekker, maar ook The Soundrascalz, Camelia en Tracy Lane lieten van zich horen. Met een stevige afterparty onder leiding van Mensch, erger je niet! eindigde de meer dan geslaagde feesteditie van de Wijgmaalse Feesten.

(bron: HLN.be)

23.05.2017


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina