wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Nieuwsbericht


Gloednieuwe speelplek voor de allerkleinsten in Kido-club

Het Huis van het Kind Leuven opent vanaf woensdag 25 oktober een nieuwe speelplek in Wijgmaal in de Kido-Club. Vanaf dan kunnen baby's, peuters, kleuters en hun ouders elke woensdag van 9.00 tot 11.30 uur spelen en elkaar ontmoeten in de lokalen van de Kido-club.

Een "spel- en ontmoetingsruimte" is een plek waar (toekomstige) ouders, grootouders of andere vertrouwde volwassenen samen met hun baby, peuter of jonge kleuter tot 4 jaar terecht kunnen. Het kindje leert er spelen en b(r)abbelen met nieuwe speelkameraadjes. Ouders ontmoeten er andere ouders, delen ervaringen en tips of komen er gewoon even tot rust.

In het Leuvense zijn er al tal van speelplekken voor de allerkleinsten. Ze hebben elk hun eigen sfeer en aanbod, een warm onthaal, een grote ruimte met speelgoed en een leuke zithoek voor de ouders. Deze ontmoetingsruimtes worden veelvuldig bezocht door jonge gezinnen uit de buurt. Met dit nieuwe initiatief wil Huis van het Kind ook de vele jonge gezinnen in Wijgmaal bereiken. Daarom opent daar vanaf eind oktober een nieuwe speelplek met steun van stad Leuven.

Om deze speelplek open te houden is het Huis van het Kind Leuven steeds op zoek naar vrijwilligers met een hart voor kinderen die de Wijgmaalse bezoekers warm onthalen tijdens zo'n speelmoment op woensdagvoormiddag. Wie hiervoor interesse heeft of vragen kan terecht bij Saskia Pollefeyt, medewerker Huis van het Kind Leuven op 016 27 24 90. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdagvoormiddag en vrijdag

(bron: www.hildevanwichelen.be )

18.10.2017


opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina