wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 23.11.2020
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN
Als gevolg van de verstrengde lockdown maatregelen blijft de kerk als gebedshuis open, maar zonder eredienst of gebedsviering.

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.AGENDA

OXFAM WERELDWINKEL WIJGMAAL
We maken er graag attent op dat de Oxfam Wereldwinkel van Wijgmaal ook tijdens deze corona lockdown via haar webshop (shop.oxfamwereldwinkels.be/regioleuven) er nog steeds voor zorgt dat iedereen faire producten kan blijven kopen. Tot eind december zijn er mooie wijnpromoties. Gewoon doen en ontdek de wereld achter de OXFAM wereldwinkel! De boodschappen worden voor jou klaargezet.

opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina