wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 17.02.2020
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 22 februari
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 23 februari
09.30 u. Mis voor Steven Tanésy
Lector: Kristof Huysmans
Voorganger: Dirk De Vis

Zaterdag 29 februari
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 1 maart
09.30 u. 1ste zondag Vastenperiode. Vrome schikking voor Wiske Stoel
Lector: Alex Van Eylen

FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.


AGENDA


PAROCHIEPLOEG VERGADERING
Op dinsdag 25 februari om 14.00u is er Parochieploeg vergadering in de pastorie.

VAARTTEATER
De Wijgmaalse theatergroep 'Het Vaartteater' brengt in maart weer een nieuwe productie met de naam "Roof" in een regie van Kris Dejongh en tekst van Joe Orton. Het verhaal: 2 jongemannen, Walter en Danny, beroven de bank. De moeder van Walter is pas overleden. Waar kunnen ze de buit verstoppen? In de doodskist! De verpleegster van moeder wil de erfenis binnenrijven en ook nog eens de weduwnaar aan de haak slaan. Dan valt een inspecteur binnen, die zowel de jonge mannen als de verpleegster op het spoor is. Tussen hen ontwikkelt zich een kat-en-muisspel. Wie is wie te slim af? Vader D'Haese is zich van geen kwaad bewust en komt terecht in het oog van de storm. Acteurs zijn Kristel Dirickx, Wim Huybreghs Philippe Leempoels, Matthias Paternoster, Mike Versonnen, Benjamin Vogelaers en Ilse Wyns. Data van opvoering in de Gemeenteschool (Baron Descampslaan 105) zijn 20, 21 27 en 28 maart 2020 om 20u00. Een ticket kost 10 euro, jonger dan 18 betalen 5 euro. Neem alvast een kijkje op de website (vaartteater.be) voor bijkomende info en reservatie.
QUIZ - DE TWIJG
De Ouders vereniging (Ouderraad) van de Twijg organiseert op zaterdag 21 maart om 19u voor de 13e keer de jaarlijkse Quiz. Inschrijven kan via de ODR pagina van de school website. Maximaal 52 groepen kunnen deelnemen. Altijd een heel leuke avond om mee te doen!

BENEFIETCONCERT 'TRIBUTE FOR PANAL'
De organisatoren Diane Caes en Marc Van Den Broeck nodigen u uit op zondag 26 april 2020 om 14.00u in de St.Hadrianus kerk te Wijgmaal voor een benefietconcert gehouden ten voordele van PANAL en dit met ondersteuning van Stad Leuven en de Parochie. Dit wordt dan de vijfde editie: na het lenteconcert in 2011 ten voordele van OOSTREM en het jaar daarop voor ARKTOS, in 2014 voor PANAL en in 2015 voor het kinderdag verblijf WIGWAM is het dit jaar terug ten voordele van de werking van PANAL (PAlliatief Netwerk Arrondissement Leuven). PANAL beschikt over een Multidisciplinaire Begeleidingsequipe die als taak heeft de palliatieve zorg in een thuis situatie mogelijk te maken. Alle extra financiële steun is hierbij welkom. Het programma zal niet te versmaden zijn: de schitterende koren Arenberg, Trinitas en Gaudeamus en natuurlijk het eigenste Wijgmaalse kerkkoor Hadricantus. Verder de bekende sopraan Katarina Velghe en mezzosopraan Lieve Timmermans begeleid door de beroepspianist Koenraad Sterckx, de band Guthana Tri rond Piet De Mulder en schoonzoons, en niet in het minst Diane Caes begeleid door de beroepspianist François Ombelets, gitarist Marc Van Den Broeck en bassist Peter Spittaels en Mia Claes begeleid door Fons Vertommen. Tijdens de pauze en op het einde kan er iets gedronken worden. Kaarten (18 EUR V.V.K./ 20 EUR) zijn te bestellen bij Diane Caes (0486/26.29.11) of ook bij PANAL tijdens de werkuren op 016/23.91.01.
opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina