wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 04.11.2019
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 9 november
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 10 november
09.30 u. Mis voor de Parochie
Voorganger: Dirk De Vis
Lector: Kristof Huysmans

Zaterdag 16 november
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 17 november
09.30 u. Gebedsviering voor Karel De Vry
Lector: Rita Metsler


FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.

ALLERHEILIGEN ALLERZIELEN
Tijdens de Allerheiligenviering herdachten we onze overleden parochianen van 2018-2019. Aansluitend werden de familieleden uitgenodigd het kruisje van hun overledene mee naar huis te nemen. Wij herdachten: Maria Magists. Jean Aert, Steven Tanésy, Bram Valckenaers, Sidonie Serneels en Leona Court,

HERDENKING OVERLEDENEN WZC WIJGMAALBROEK
Op 2 november werden de overleden bewoners van het WZC Wijgmaalbroek ter plaatse herdacht. Volgende mensen werden die dag in het licht gesteld: Emma Van Oversteyns, Julienne Boxy, Maria Schroeven, Robert Vermeire, Rosa Van dessel, Theresia Fobelets, Elisa Dekeyser, Robert Augustinus, Philomène Van Hoegaerden, Joseph Theys, Jean Blanpain, Emaa van Steenwegen, Elizabeth Clauwaert, Jeanne Van de Velde, Jacques Meulemans, Ida Denolf Nelly Magits, François Hermans, Hilda Van Slycke, Elise Deschamps, Marcel Nieuweling, August Mombaerts, Marie-Louise Dewinter, Marcel Vereecke, Jean Geraerts, Marie-José de Moor, Marie-Josée Wuestenberghs, Felix Dendooven, Jean Aert.

AGENDA

OMHALINGEN
De omhalingen van het weekend 9-10/november zijn bestemd voor Buitengewoon Onderwijs. Het bisdom rekent op uw financiële steun voor de aankoop van aangepast materiaal en vernieuwde infrastructuur voor leerlingen die bijzondere hulp nodig hebben. Namens de leerlingen danken wij u voor uw bijdrage.

OKRA VERGADERING
Op vrijdag 8 november om 10.00u is er OKRA vergadering in de pastorie.

PAROCHIEPLOEG VERGADERING
Op dinsdag 12 november om 14.00u is er Parochieploeg vergadering in de pastorie.

JEUGDHUIS IMPULS - EETDAG
Het Jeugdhuis IMPULS organiseert haar jaarlijkse eetdag welke doorgaat op zaterdag 16 november van 17 tot 21.00u in de lokalen van de Chiro. Voor 22 euro wordt er een vers huisbereid menu met soep, voorgerecht, hoofdgerecht en soep opgediend. Voor de jongsten (-14) hebben ze een kindermenu voorzien voor 18 euro. Vrijblijvend langskomen voor een koffie, drankje of dessert kan ook altijd. Meer info op jeugdhuisimpuls.be.

opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina