Parochienieuws
Uitgave: 28.09.2020
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zaterdag 3 oktober
18.00 u. Gebedsmoment geannuleerd

Zondag 4 oktober
09.30 u. Mis voor de Rechthebbende
Voorganger: Dirk De Vis
Lector: Alex Van Eylen

Zaterdag 10 oktober
18.00 u. Gebedsmoment geannuleerd

Zondag 11 oktober
09.30 u. Mis voor Jean Ons
Voorganger: Dominique Vandebergh
Lector: Greet Vissenaekens


PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.AGENDA

KOOR HADRICANTUS IS TERUG AAN HET REPETEREN
Het Wijgmaals koor Hadricantus kon door het coronavirus het laatste half jaar niet meer repeteren, en ook geen vieringen opluisteren. De versoepelingen van de maatregelen laten toe dat koren terug kunnen repeteren, weliswaar met inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen: handen ontsmetten voor en na de repetitie, een masker dragen ook tijdens het zingen, de nodige afstand bewaren, enz. Na zulke lange tijd van verplichte rust deed het deugd om onder leiding van dirigente Jolien, veilig afgeschermd door een plexi wand, de stemmen terug op te warmen.

SAMANA BESTUURSVERGADERING
Op dinsdag 13 oktober om 09.30u is er SAMANA bestuursvergadering in de pastorie.© 2001 - 2020 wijgmaal.be

deze pagina werd afgedrukt vanop http://wijgmaal.be/printing.php/www/pnews/pnews/pnews/