Vereniging


Okra - Wijgmaal Trefpunt 55+ Okra - Wijgmaal Trefpunt 55+


OKRA Wijgmaal is een vereniging van, voor en door 55-plussers. Je vindt in OKRA tal van mogelijkheden om leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen activiteiten te doen. Daarbij krijg je de kans om je talenten te ontplooien, blijf je actief en kan je mee in de steeds evoluerende wereld. Het uiteindelijke doel is om tot een warmere samenleving voor iedereen te komen. Op de eerste plaats in Wijgmaal. En daar draagt elk lid van OKRA zijn of haar steentje toe bij. De inspiratie hiervoor haalt OKRA uit haar christelijke visie op mens en samenleving. Dat betekent dat voor OKRA volgende waarden zeer belangrijk zijn: solidariteit, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en verbondenheid. Kwetsbare groepen krijgen daarbij extra aandacht.

Contact en vriendschap staan centraal. Het aanbod aan activiteiten is zo verscheiden. Iedere maand, en meestal op de laatste vrijdag van de maand, komen de leden van OKRA Wijgmaal samen in de vergaderzaal van Ymeria, tussen 14 en 17 uur. Gezelligheid wordt gecreŽerd rond een drankje en een hapje, er wordt gepraat, gelachen, naar een voordracht geluisterd, een spel gespeeld, enz...

De leden van OKRA Wijgmaal kunnen ook aansluiten bij activiteiten georganiseerd door omliggende OKRA-verenigingen; ook kunnen de leden van omliggende verenigingen aansluiten bij een Wijgmaalse activiteit.

Daarenboven krijgen de leden een maandblad bezorgd, en kunnen zij genieten van extra voordelen, zoals bijvoorbeeld korting op sommige filmpresentaties, deelname aan uitstappen, enz..

Ben je nog geen lid? Heb je interesse? Wil je wat extra informatie over de OKRA-Wijgmaal werking? Neem dan gerust contact op met:

contactpersoon: Emma Verbeeck (coŲrdinator)
adres: Wijgmaalbroek 42, 3018 Wijgmaal
tel: 016 44 49 67
website: www.okra.be
e-mail: emma.verbeeck1@telenet.be
© 2001 - 2021 wijgmaal.be

deze pagina werd afgedrukt vanop http://wijgmaal.be/printing.php/www/vereniging/details/vereniging/27/Okra_-_Wijgmaal_Trefpunt_55+