wijgmaal.be - wijgmaal digitaal!

Parochienieuws
Uitgave: 15.02.2021
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Zondag dienst
09.30 u. Als gevolg van de lockdown maatregelen blijft de kerk als gebedshuis open, maar tot nader order zonder eredienst of gebedsviering.


PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.


AGENDA

NIEUWE CORONAMAATREGELEN VOOR JEUGDWERKING
Op 26 januari werden er opnieuw nieuwe maatregelen aangekondigd voor het jeugdwerk. Het goede nieuws voor de Chiro van Wijgmaal is dat de oudste groepen (Tito, Keti en Aspi) terug naar de Chiro mogen komen in bubbels van 10. Het minder goede nieuws was dat ook voor de jongste groepen (Speelclub, Reuzen en Rakwi) de bubbels worden verkleind tot 10 kinderen. Verder zullen de kinderen nog maar aan 1 hobby per week mogen deelnemen dus werd het belangrijk om zicht te krijgen op het aantal kinderen dat nog naar de Chiro zou komen onder deze nieuwe maatregelen.


LICHTMISVIERING EN PANNENKOEKENFESTIJN
We hadden een goede traditie om begin februari voor alle dopelingen van het voorbije jaar en hun familieleden een lichtmisviering te organiseren gevolgd door een pannenkoekenfestijn. Dit jaar is dat spijtig genoeg niet mogelijk geweest wegens de maatregelen tegen de pandemie. Maar uitstel is geen afstel. Begin februari 2022 zullen we een lichtmisviering voor de dopelingen van zowel 2020 als 2021 organiseren. En natuurlijk zorgen we dan ook voor heel veel pannenkoeken.
De doopheren en de doopbegeleiders


FERM - APPELBABBEL
Ferm, u bekend als het leukste vrouwennetwerk van Vlaanderen én met diensten zoals kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp en kraamzorg, is het initiatief €APPELBABBEL€ opgestart. Samen een appeltje eten en babbelen, even bijpraten tijdens het schillen. De appel is zo€n moment van geluk. En appelbabbelen kan op verschillende manieren: appelbabbelen in eigen gezin en familie, met je buur, samen met een wandelpartner of tijdens een appelbabbelstraatdag. Voor meer info moet je zeker eens gaan surfen op de website van Ferm (samenferm.be)